Servis - opšte

Kada je u pitanju overa (žigovina) kamionskih vaga, Vagar je ubedljivo najzastupljeniji na tržištu Srbije sa preko 600 kamionskih vaga koje održavamo a taj broj konstantno raste svake godine. Pet servisnih ekipa sa teretnim kamionima i garniturama tegova potrebnim za popravku, proveru i overu svih tipova vaga su spremni da u roku od 24 sata izadju bilo gde na teritoriji naše zemlje i otklone kvar. To nam je glavna konkurentska prednost pošto u slučaju recimo neke olujne nepogode praćene gromovima, električna pražnjenja mogu oštetiti više vaga odjednom na određenom područiju. Još ako se to desi za vreme žetve, a najčešće se dešava u letnjim mesecima, jedan dan može skupo da košta i da formira kilometarske kolone ljudi koji žele da predaju robu koji bi mogli da odu na neko drugo otkupno mesto. Iz tog razloga je brzina našeg delovanja od presudne važnosti za vaš posao.

Uveli smo neke novine kojima želimo da podignemo nivo usluge koju želimo da pružimo svim našim klijentima:

- Već nekoliko godina koristimo softver sopstvene proizvodnje sa kojim želimo da automatizujemo i pojednostavimo sistem overavanja vaga i lišimo Vas nepotrebnog posla vođenja računa o tome kada ističe overa vage. Bićete obavešteni putem telefona ili e-pošte kako bi mogli blagovremeno da odnesete vaš uređaj na overavanje i redovan servis (ukoliko je u pitanju trgovačka vaga) kod vašeg ovlašćenog servisera, i tako izbegnete moguće kazne i prekršaje koji nisu zanemarljivi. Takođe vodimo evidenciju o svim ostalim stvarima vezanim za vašu vagu, a nudimo i mogućnost da dobijete stručnu pomoć oko vašeg uređaja kako putem telefona, tako i putem interneta, i sve to u najkraćem mogućem roku.

- Između ostalog, iz naše ponude izdvajamo i mogućnost da dobijete zamensku vagu potpuno besplatno (ako je u pitanju trgovačka vaga od 15 ili 30 kg), koju možete da koristite dok je vaš uređaj na kontroli, kao i mogućnost overavanja vage u vašem objektu, i obezbeđen prevoz bilo gde na teritoriji Srbije. Kako zapošljavamo najveći broj kontrolora i servisera, u odnosu na sve druga preduzeća koja se bave ovom vrstom posla, u mogućnosti smo da u najkraćem roku, i po najpovoljnijim cenama izađemo u susret svakoj vašoj želji, kao i da rešimo svaki mogući problem do koga može da dođe prilikom korišćenja vage. U okviru našeg servisa imamo u ponudi rezervne delove za gotovo sve vrste mehaničkih i elektronskih vaga koje su danas u komercijalnoj upotrebi, kao i stručne majstore sa bogatim iskustvom, koje je sticano više od pedeset godina, koliko Vagar a.d. posluje u kontinuitetu.

Koordinatori servisnih ekipa i kontrolora za overu vaga:

 

Dragan Savić
064/8234-921

servis@vagarns.com